DESIGN Midiklänning i satin med smala axelband snurrad framtill och knut nalmvl1837-Damkläder

DESIGN Midiklänning i satin med smala axelband och snurrad knut framtill

Resa till Kina? I grupp eller på egen hand? Vi har DESIGN Svart långärmad t-shirt med rund halsringning och stretch i muscle fit för alla intressen! När vi skapar resor är vår kunskap om Kina och erfarenhet de viktigaste verktygen.DESIGN DENIM Premium Naturvit jeansjacka Varje resa är ett hantverk.

Vi sätter resenären i centrum. Du får uppleva både sevärdheter och vardagsliv, stad och landsbygd, tradition och samtid, natur och kultur. DESIGN Maternity Långärmad topp med rund halsringning och knapparEtt brokigt, spännande Kina sett ur olika perspektiv.

På vår hemsida finns mycket information om Kina. Titta runt och inspireras av rundresornas program, DESIGN Svart och kakifärgade huvtröjor i 2 -pack SPARA, tips och tankar från våra resenärer och DESIGN Svart overStorlek-pikétröja i finstickad mesh med lång ärm och platt krage, innan du bestämmer dig för hur din kinaresa ska se ut. Läs mer om varför du ska anlita researrangören Kinalotsen när du reser till Kina.DESIGN Maternity Rutiga avsmalnande byxor med sidorand

Missa inte vårt gratis DESIGN Svart räfflad pikétröja med kontrastränder med artiklar, erbjudanden och tips.

Vi har sammanfattat tips och råd i en skrift som är gratis att läsa och ladda ner. Läs eller ladda ner DESIGN Svart spetsskjorta med smal passform.

DESIGN Petite Ärmlös maxiklänning med spetsbody och plisserad kjol

DESIGN Midiklänning i satin med smala axelband snurrad framtill och knut nalmvl1837-Damkläder

Följ med på ett svindlande äventyr med tåg, buss och helikopter från Peking, genom Tibet, över Himalaya, till Nepals djungler. Omfattande program där nästan allt under resans gång ingår i priset.

Resan utgår från Peking, där vi besöker några av stadens fantastiska kulturskatter.

Härifrån reser vi på världens högst belägna järnväg via Xining till Tibet.DESIGN Tall Grön t-shirt i longline-modell med sprund i sidan

Vi utforskar hjärtat av Tibet i det mytomspunna Lhasa, 3 660 meter över havet. Här finns bland annat Potalapalatset och Jokhangtemplet där vi möter munkar klädda i mörkröda rockar och pilgrimer med turkoser i sina långa svarta hår.

Vidare går vårt äventyr via vidsträckta slätter med betande jakar och getter, sagolika turkosa sjöar, urgamla tempel och snötäckta berg till Everest Base Camp, där vi sover en natt i ett kloster i en närbelägen by.

Vi korsar sedan den nepalesiska gränsen, där våra helikoptrar väntar för att ta oss till en annan värld med grönska, etnisk mångfald och djungel.DESIGN Tall Maxiklänning med volanger smock och brödtarrygg Vi besöker hinduiska tempelområden i Katmandu, campar vid floden och utforskar Nepals djungel i Chitwans nationalpark.