DESIGN Röd T-shirt med råskuren halsringning och avslappnad passform nzudps2362-Herrkläder

DESIGN Petite Ärmlös maxiklänning med spetsbody och plisserad kjol

DESIGN Röd T-shirt med råskuren halsringning och avslappnad passform nzudps2362-Herrkläder

DESIGN Petite Broderad maxiklänning med puffärmar och hjärtformad halsringning
DESIGN Petite Farleigh Ljusblå mom jeans i slim fit med hög midja vintagetvätt och revor på knäna
DESIGN Röd T-shirt med råskuren halsringning och avslappnad passform
Världskartan

På världskartan kan du läsa om ett antal utvalda konflikter i världen.DESIGN Petite Klänning med smala axelband och v-ringning baktill Här finns både fördjupande information om varje konflikt och information om Sveriges relation till varje land.

Till Världskartan

På världskartan kan du läsa om ett antal utvalda konflikter i världen.DESIGN Petite Melerad t-shirtklänning med ihopdragen rygg Här finns både fördjupande information om varje konflikt och information om Sveriges relation till varje land.

Ellesse - Svarta badshorts med liten logga

DESIGN Petite Neongul crop top del av set Collection Topp Dguldtea - Svart - Dam
DESIGN Kakifärgad longline sweatshirt i muscle fit

DESIGN Petite Randig jumpsuit i denim med hjärtformad halsringning och puffärmInformation är aldrig helt neutral utan syftet är oftast att på något sätt påverka mottagaren.

 

DESIGN Rivington Jeggings med hög midja i rökgrå tvätt

Information är aldrig helt neutral utan syftet är oftast att på något sätt påverka mottagaren.DESIGN Petite Rutiga byxor i 90-talsstil

 

DESIGN curve Mixa och matcha Neonrosa ormskinnsmönstrad bikiniögrönl med lång ärm och knytning framtill

Bershka Långärmad tröja - blå denim Vackra billiga damkläder

Civilt försvar är den verksamhet som ansvariga aktörer genomför så att samhället kan fungera även om det är kris eller krig.DESIGN Petite Tropiskt mönstrad solklänning i minilängd med fyrkantig halsringning och rynkad midja med dragsko

 

Bruuns Bazaar ANGELA ROCK NECK - Stickad tröja - snow vit Vackra billiga damkläder

Civilt försvar är den verksamhet som ansvariga aktörer genomför så att samhället kan fungera även om det är kris eller krig.DESIGN Plus 12.05 uns mellanblå tvättade skinny jeans med stora revor

 

Till sidan om civilt försvar

DESIGN Plus Khakifärgad t-shirt i overStorlek-modell med pikéfinish och kontrasterande kanter
Krisinformation.se

Webbplatsen Krisinformation.se förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga till allmänheten före, under och efter en stor händelse eller kris.DESIGN Plus Vit ekologisk t-shirt i overStorlek-modell med rund halsringning

 

Club L London RUCHED MAXI DRESS - Maxiklänning - röd Vackra billiga damkläder

DESIGN Svart polotröja i bomullWebbplatsen Krisinformation.se förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga till allmänheten före, under och efter en stor händelse eller kris.

 

Didriksons Jacka Lydia Woherrar Jacket - Blå - Dam


DESIGN Röd T-shirt med råskuren halsringning och avslappnad passform nzudps2362-Herrkläder

DESIGN Tall Blå blockfärgad t-shirt i ekologiskt material med normal passform

Under 2019 kommer arbetet med att utveckla och förändra säkerhetspolitik.se att inledas.DESIGN Tall Enaxlad bodycon-klänning med strukturerad volangfåll i peplum Det betyder att den nuvarande informationen på webbplatsen inte kommer att uppdateras - tänk på det när du...

När du läser en text ska du alltid fråga dig vem eller vilka som är avsändare. Information kan framställas på olika sätt beroende på syfte, kultur, sammanhang eller forum.DESIGN Tall Grön t-shirt i longline-modell med sprund i sidan

Totalförsvarsplikten infördes i Sverige 1995 och gäller för alla svenskar mellan 16 och 70 år. DESIGN Tall linne 3-pack Flerpack SparaTotalförsvarsplikten gäller både män och kvinnor, och den gäller alla delar av landets försvar – inte...

DESIGN Tall Miniklänning i linne med omlottknytning

Koreakonflikten började där andra världskriget slutade. DESIGN Tall Plisserad maxiklänning med halterneck och öppen ryggNär Koreahalvön 1945 befriades från japansk ockupation splittrades koreanerna i två stater. Sovjetunionen och USA gjorde Nordkorea och...

Förbindelserna mellan Sverige och Somalia är breda.DESIGN Tall Ritson Ljusa vintagetvättade mom jeans med dubbelt ok Sverige har sedan många år haft ett omfattande bistånd till landet och ett stort politiskt engagemang i att stödja fredsprocesserna i Somalia....

Espadrij l´originale BEACHPLAID - Strandaccessoar - svart Vackra billiga damkläder

DESIGN Tall Svart extremt kort sweatshirtKurderna lever sedan gammalt i Västasiens inland. Framför allt i gränsbergen mellan Turkiet, Irak och Iran, men också i Syrien och i Kaukasus. Kurderna är världens största etniska grupp utan en...